Krachtdoppen

RAD biedt een breed scala aan krachtdoppen. De krachtdoppen zijn vervaardigd uit gehard staal en gefabriceerd volgens RAD’s hoge kwaliteitsnormen. De krachtdoppen zijn standaard uitgerust met een borgpin en een o-ring.
RAD’s standaard metrische krachtdoppen kunnen hieronder worden gevonden. Voor andere maten, raadpleeg uw RAD contactpersoon.
De RAD Krachtdoppen Wijzer helpt bij het vinden van de juiste krachtdop op basis van 5 eenvoudige stappen.

1. Welke RAD momentsleutel heeft u?

2. Wat is het maximale aanhaalmoment van uw momentsleutel?

3. Welke maat krachtdop heeft u nodig?

4. Welk type krachtdop heeft u nodig?

5. Welke reactiearm gebruikt u?

Bekijk ook de volgende producten

TrackWrench®

Digitale hand momentsleutels

Liever met de hand op het juiste moment zetten? Bekijk onze digitale hand momentsleutels van TrackWrench®.

Onze digitale hand momentsleutels van TrackWrench® bieden precisie en controle voor het op moment zetten van uw werkstukken. Met een eenvoudig te bedienen digitale display, kunt u de juiste koppelinstellingen selecteren en de sleutel aanpassen aan de specifieke eisen van uw project.

Spindelsleutels

Spindelsleutels van Modec bieden een efficiënte oplossing voor het aandrijven van spindels en handwielen in plaats van bouten. Onze momentsleutels zijn speciaal ontworpen voor deze toepassing en garanderen een soepele en precieze bediening. Bekijk onze producten voor de juiste oplossing voor uw toepassing.

Offset Ringsleutel

Met de Offset Ringsleutel van RAD Torque Systems kunt u eenvoudig moeren vastzetten in krappe ruimtes. Ons innovatieve ontwerp biedt een efficiënte oplossing voor het vastzetten van moeren en bouten op moeilijk bereikbare plaatsen.