Over ons

Fijn dat u terecht bent gekomen op de website van Radial Torque Tools B.V., uw partner in boutverbindings- en afsluiter gereedschap!
Als dé exclusieve Europese importeur van RAD Momentsleutels waarbij we snelle leveringen en service van RAD producten verzorgen, zijn we ook uw partner voor Modec spindelsleutels en TrackWrench® digitale hand momentsleutels. Buiten deze gerenommeerde merken hebben wij een lijn van in eigen huis ontwikkelde producten en accessoires die we onder het merk RTT verkopen.
RTT Exclusive
Vanuit onze hoofdvestiging in Soest verzorgt ons team reparaties, kalibraties en het onderhoud voor de diverse merken volgens fabrieksspecificaties. Tevens zijn we door RAD geautoriseerd voor het afhandelen van garantiegevallen. Het Nederlandse RAD team heeft de kennis en de modernste uitrusting tot haar beschikking om elke RAD, Modec of TrackWrench® sleutel in optimale conditie te houden. Ons ervaren verkoopteam kan u uitstekend adviseren betreffende welke oplossing het beste werkt op uw toepassing.
Als laatste en wellicht het belangrijkste; ons team staat voor kwaliteit en uitstekende dienstverlening. Mocht u hierover vragen hebben dan sta ik als ondernemer en eigenaar klaar voor u.
Video afspelen over Marcel Birkhoff

Missie

Missie

“Gezien worden als de marktleider in het leveren van oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen en spindels én hierbij de verwachtingen van de klanten te overtreffen, terwijl we zorgdragen voor onze medewerkers, overige belanghebbenden en het milieu.”
“Gezien worden als de marktleider in het leveren van oplossingen voor het gecontroleerd aanhalen van boutverbindingen en spindels én hierbij de verwachtingen van de klanten te overtreffen, terwijl we zorgdragen voor onze medewerkers, overige belanghebbenden en het milieu.”

RAD Torque Systems

RAD Torque Systems is ‘s werelds grootste producent van pneumatische momentsleutels en elektrische momentsleutels die wereldwijd onder de naam “RAD” op de markt worden gebracht.
De in Canada geproduceerde RAD sleutels hebben zich bewezen in tal van industrieën zoals Olie & Gas en Petrochemie, Windenergie, Staalbouw, Mijnbouw, Luchtvaart en Voertuigbouw, Scheepsdieselmotoren, etc.
Video afspelen over RADTorqueSystems

De voordelen

RAD’s planetair aangedreven momentsleutels hebben in tegenstelling tot conventionele hydraulische momentsleutels het grote voordeel van continue rotatie tijdens het op moment zetten.
Dit maakt de RAD sleutels vele malen sneller. RAD momentsleutels zijn veilig en ergonomisch in gebruik door de pistoolgreep en door één persoon te bedienen. De elektrische of pneumatische aandrijving is geïntegreerd, dus een zware en dure hydraulische pomp is niet nodig.

Innovatie als drijfveer

Door Onderzoek & Ontwikkeling als een kernactiviteit te beschouwen, heeft RAD zijn positie als innovatief leider in de “Bolting Industry” weten te versterken.
RAD streeft ernaar haar klanten te blijven voorzien van vernieuwde producten. Voorbeelden zijn: de E-RAD, de digitale accu momentsleutels en de Smart Socket™.
Video afspelen over Voordelen