RAD Accu-momentsleutels, B-RAD SELECT, MB-RAD, B-RAD-S, B-RAD X serie

Bij Radial Torque bieden we verschillende soorten momentsleutels aan. Zo ook meerdere accu-momentsleutels. RAD accu-momentsleutels zijn ongeëvenaard dankzij hun zeer hoog momentbereik en bedieningsgemak. Daarnaast zorgt de parallelschakeling voor een hoge capaciteit en een uitstekende levensduur van de accu.

RAD heeft een breed aanbod accu-aangedreven momentsleutels met hoog moment. Deze zijn verkrijgbaar in 7 series: de basis serie B-RAD SELECT, de B-RAD OFFSET, de geavanceerde B-RAD X en MB-RAD, de transducer gestuurde B-RAD-S, de verlengde B-RAD EXT-R en de SDM serie.

Waarom een accu-momentsleutel?

Door een momentsleutel op accu te gebruiken kunt u de werkzaamheden uitvoeren zonder kabels. Dit is voornamelijk een voordeel wanneer u in krappe ruimten te werk moet gaan.

Bovendien gaat een accu een lange tijd mee. Door de plus pool en de min pool van de accu parallel te schakelen, bezit de momentsleutel een hogere capaciteit om werkzaamheden snel en efficiënt te kunnen uitvoeren.

Zie RAD’s volledige aanbod aan accu-momentsleutels hieronder.

B-RAD SELECT serie

Momentbereik: 50 – 7.000 Nm

B-RAD X serie

Momentbereik: 700 – 15.000 Nm

MB-RAD serie

Momentbereik: 30 – 7.000 Nm

B-RAD-S serie

Momentbereik: 70 – 7.000 Nm

B-RAD OFFSET serie

Momentbereik: 50 – 7.000 Nm

B-RAD EXT-R serie

Momentbereik: 170 – 1.400 Nm

ProTight™

Procesbeheersoftware

Welke nieuwe accu momentsleutel past bij u?

Bij RAD begrijpen we dat het soms lastig kan zijn om de juiste momentsleutel op accu te kiezen. Er is immers een breed assortiment beschikbaar. Welke sleutel de beste oplossing is, is afhankelijk van de toepassing. Denk hierbij aan de kracht die nodig is in Nm, de nauwkeurigheid die gewenst is, en de ruimte die er is om de bouten op moment te zetten.

Heeft u hier nog vraagtekens bij? Neem dan gerust contact op met de experts van Radial Torque. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met talloze toepassingen van momentsleutels. Wij adviseren u graag over een passende torque tool.

Er zijn naast accu-momentsleutels ook diverse andere RAD momentsleutels verkrijgbaar. Bekijk hier de andere opties.

Kies een RAD momentsleutel

Accu

30 – 15.000 Nm

RAD momentsleutel op accu is ongeëvenaard dankzij de hoge capaciteit en het zeer hoge momentbereik en bedieningsgemak. Bovendien kunnen alle accu momentsleutels zonder onhandige slangen of kabels gebruikt worden.

Elektrisch

60 – 16.500 Nm

RAD elektrische momentsleutels zijn lichtgewicht en compacte momentsleutels welke geschikt zijn voor zwaar industrieel gebruik.

Pneumatisch

30 – 15.000 Nm

RAD pneumatische momentsleutels zijn onverwoestbare krachtpatsers. Deze sleutels zijn zeer snel, licht en accuraat.

Kalibratie

200 – 24.400 Nm

Radial heeft divers meetgereedschap voor het nauwkeurig meten van aanhaalmomenten volgens de ISO 17025 norm.